Amacımız

Derneğin amacı, etik pazarlama kavramını savunmak, etik pazarlama uygulamalarının ilgili kesimlerce benimsenmesini ve üyelerinin etik uygulamalara bağlı kalmasını sağlamak; piyasa koşullarının yasal ve ahlaki değerlerle düzenlenmesine eğitimli pazarlama profesyonelleri kanalıyla ve toplumu aydınlatan eğitim ve projelerle destek vermek; pazarlama kavramı içinde yer alan alanlarda çalışan yönetici ve uygulamacıların mesleki gelişimini ve dayanışmasını sağlamak ve pazarlama eğitimi alan üniversite öğrencilerine meslek bilinci ve sorumluluğunu aşılamaktır.

Telif hakları: 5846 Sayılı Kanun gereği bu sitede yer alan içerik, Dernek Başkanlığından yazılı izin alınmaksızın hiç bir biçimde kopyalanamaz, yayınlanamaz, çoğaltılamaz.