PANEL : İŞ DÜNYASI LİDERLERİ ÜNİVERSİTELERLE BULUŞUYOR

İŞ DÜNYASI LİDERLERİ ÜNİVERSİTELERLE BULUŞUYOR
12 Mayıs 2015 günü Saat 16:30 – 18:30 arasında BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ Beşiktaş Kampüsü Akademi Kafe C Teras’ta gerçekleşen panele iş dünyasından önemli lider ve yöneticiler katıldı. Moderatörlüğünü Bahçeşehir Üniversitesi’nden Doç.Dr. İpek Altınbaşak Farina’nın yaptığı panel Dernek Başkanımız Prof.Dr.Muazzez Babacan’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Panelde konuşmacı olarak yer alan iş dünyasının deneyimli yöneticileri şu sırayla söz alarak gençlere değerli tavsiyelerde bulundular.

Ersin Pamuksüzer
 , Startupbootcamp Istanbul Kurucusu

Ö. Özgür Tort ,Migros Ticaret A.Ş. Genel Müdürü

Şerif Kaynar, Korn Ferry Onursal Başkanı

Ayşen Üstünay, MMK Metalurji Pazarlama Müdürü ve  Dernek Üyemiz

Selim Ölmez, St. Regis Istanbul Pazarlama Direktörü

Arek Melemetci ,100 Watts Consulting Kurucu Ortağı

Panelden sonra düzenlenen kokteylde panelistler ve katılımcı gençler  staj, iş olanakları ve proje fikirleri konusundaki görüş alışverişlerine devam ettiler.

Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.2015-05-12 18.02.42 8 1 0

Yazar Hakkında

Yazı Sayısı : 36

Yorum yazabilmek için giriş yapmalısınız.

Telif hakları: 5846 Sayılı Kanun gereği bu sitede yer alan içerik, Dernek Başkanlığından yazılı izin alınmaksızın hiç bir biçimde kopyalanamaz, yayınlanamaz, çoğaltılamaz.